Welkom bij Clam Dycke

Welkom op de vernieuwde website van Volleybalvereniging Clam Dycke. De volleybalvereniging van Assendelft en Krommenie. De club waarbij plezier voorop staat.

Nieuwe jeugdleden kunnen bij ons volleyballen in diverse jeugd groepen in de leeftijdscategorieën 7-12, 12-13, 14-15 en 16-18.

Senioren met of zonder volleybal ervaring zijn meer dan welkom bij onze recreanten of één van onze senioren teams.

De jeugd leert bij ons op vroege leeftijd al hoe leuk volleybal is. En na het zaalseizoen gaan we met de jeugd het zand op.

Een keertje komen kijken en/of meetrainen kan altijd. Je kan 3 keer gratis en vrijblijvend meetrainen en hierna beslissen of volleybal wat voor je is.

Onze sponsoren

 

Nieuws

Trainers gezocht voor het nieuwe seizoen

Vind je het leuk om een team verder te brengen in deze leuke sport, dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het seizoen 2022-2023 zijn we op zoek naar trainers. Heb je vragen of wil je je interesse kenbaar maken, mail de technische commissie.

Er mag weer gesport worden!

Goed nieuws! Naast het trainen zijn nu ook de sportwedstrijden weer toegestaan. Ook de competitie hebben we weer opgestart. Het blijft uiteraard wel belangrijk om ten alle tijden rekening te houden met de standaard maatregelen zoals het dragen van een mondkapje en het gebruik van het coronatoegangsbewijs.

Onze club van 100 sponsoren