Sponsormogelijkheden

Elke vereniging heeft sponsors nodig en zo ook Clam Dycke, niet met het doel om voort te bestaan, wel om net dat beetje meer te kunnen doen voor onze enthousiaste sportende leden. In deze lastige tijden voor clubs en bedrijven is het belangrijk om op diverse manieren gelden binnen te krijgen voor goede materialen, uitdagende trainingen, jeugdactiviteiten én om de contributie betaalbaar te houden!

Nieuwe sponsoren voor nog beter aanbod

Gelukkig heeft Clam Dycke jaren kunnen rekenen op een aantal trouwe sponsors die nauw verbonden zijn met de club en die de club zijn blijven steunen! Laten we er voor zorgen dat we meer bedrijven aan ons kunnen binden voor een contract voor meerdere jaren of warm kunnen maken voor een eenmalige donatie.

Dus wil je werkgever, jouw bedrijf, het bedrijf waar je vader of moeder werkt jouw sportvereniging helpen? Neem contact op met ons sc@clamdycke.nl. Dan delen we de sponsorflyer en/of bespreken de verschillende sponsormogelijkheden.

Onze sponsoren

 

Club van 100

Zoals enkelen van jullie weten is de Clam Dycke Club van 100 tot leven gewekt, volleyballen of niet WIE helpt ons deze (digitale) lijst te laten groeien!

Dus wil jij jouw vereniging een financieel steuntje in de rug geven, stuur dan een e-mail met jouw naam naar sc@clamdycke.nl en voor €50,- of €100,- (bedrijven) sta JIJ op het digitale Club-van-100-bord op de website. Zodra je een e-mail hebt gestuurd krijg je z.s.m. bericht van de penningmeester. Naast je naam op de website krijg je van ons een Clam Dycke Club-van-100 bidon, hoe leuk is dat!

LET OP! Ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, je buurman of buurvrouw en andere niet-leden zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Vacature

Bart Klarenbeek vormt nu de sponsorcommissie en nodigt je uit om mee te helpen. Naast het benaderen van een netwerk van (vaste, bekende) bedrijven, club van 100 en het buitentoernooi wil de sponsorcommissie zich gaan informeren naar gemeentelijke en andere lokale en nationale steunacties voor clubs (bijvoorbeeld bij supermarkten, fondsen en/of banken). Hier hebben we meer personen voor nodig dan één om dit goed vorm te geven!

Daarnaast blijven we de steun van de leden vragen: Dus wil je werkgever, jouw bedrijf, het bedrijf waar je vader of moeder werkt jouw sportvereniging op een leuke manier helpen ? Neem contact op!

Sportieve groet,
Bart Klarenbeek – sc@clamdycke.nl